werkplaats

De werkplaats is het hart van ons bedrijf. Vanuit de showroom kijkt u mee met onze specialisten die met precisie uw motorfiets onderhouden. En daar zijn wij trots op. U kunt rekenen op een uiterst zorgvuldige omgang met uw motorfiets, wanneer u ons uw kostbaarste bezit toevertrouwd. 

Onze monteurs zijn gecertificeerde experts op het gebied van (gespecialiseerd) onderhoud, reparatie en service, schadeherstel in eigen opdracht of in afwikkeling met uw verzekering. Wij werken met uiterste precisie en gedrevenheid en leggen de lat op dagelijks niveau hoog. 

Via importeurstrainingen in binnen- en buitenland blijven wij up-to-date over de laatste ontwikkelingen op motorgebied.

Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen.

RDW-erkend

DIPI-Moto is een RDW-erkend bedrijf. In onze showroom zijn wij direct in de gelegenheid uw aankoop op naam te zetten en een inruilmotorfiets te vrijwaren. Omdat wij in veel gevallen ‘s avonds motoren afleveren, kunnen wij tot 21.00 uur de kentekenadministratie voor u in orde brengen.

Erkend leerbedrijf

DIPI-moto is een is een door Innovam gecertificeerd erkend leerbedrijf in de mobiliteitsbranche voor leerlingen van de opleiding motortechnicus van het Koning Willem 1 College in Den Bosch.

Heb jij interesse in een leer- werkplek bij ons en wil je alles leren over de mooiste motoren? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden

SCM gecertificeerd

DIPI-Moto is een SCM gecertificeerd alarm installateur en heeft het exclusief gebruik van Datatool. Wij zijn het officiële station van Datatool alarmsystemen voor het inbouwen van het alarmsysteem en de jaarlijkse periodieke inspectie om het certificaat verzekeringsgeldig te houden.

SCM-certificering varieert per land. Wij kunnen de certificering opnieuw afgeven bij een net gekochte geïmporteerde motorfiets.

Service

Koopt u bij ons een motor of heeft u uw motor bij ons in onderhoud? Dan bieden wij u maximale service: o.a.

  • Breng- en haalservice van u en uw motofiets
  • Vervangend vervoer
  • Beveiligde stalling
  • Transport naar het buitenland

Neem contact met ons op en vraag naar de verdere mogelijkheden.