over ons

DIPI-moto Gilze is een gerenommeerd motordealerbedrijf gespecialiseerd in de in- en verkoop van motoren. Wij bestaan sinds 2006. Vanuit onze passie, deskundigheid en enthousiasme voor motoren zijn wij los van tijdgebonden trends en streven wij naar een authentieke belevenis van de motorfiets. Wij garanderen topkwaliteit voor motorfietsplezier op lange termijn, beleving en een uiterst klantgeoriënteerde benadering.

De werkplaats is het hart van ons bedrijf. U kunt rekenen op een uiterst zorgvuldige omgang met uw motorfiets, wanneer u ons uw kostbaarste bezit toevertrouwd. Bij DIPI-Moto ligt de nadruk op kwaliteit. Wij garanderen u plezier van uw motorfiets op lange termijn.

Koopt u bij ons een motor of heeft u uw motor bij ons in onderhoud dan kunt u gebruik maken van onze maximale service o.a :

Breng en haal service van u en uw motofiets, vervangend vervoer, transport naar het buitenland. Ook bieden wij beveiligde binnen stalling. Deze is niet toegankelijk voor publiek, voorzien van een klimaat beheersing systeem, klasse alarm en biedt gelegenheid voor gebruik van uw bijgeleverde druppellader.

Vragen over de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

waarom dipi-moto?